Гевгелија – град на културата (22 јули)

Ова следните манифестации кои денес се’ на програмата во рамките на манифестацијата Гевгелија – град на култура: 22 јули 2011 година во 21:00 часот

Read more

„Зелен саем“ во Гевгелија

Проектот „Ден со природата“ во чест на Светскиот Ден на планетата земја. Децата од проектот „Ден со природата“ во организација на Фондацијата „Аполонија“

Read more

Гевгелија и официјално „Град на културата“ за 2011

Преку културната манифестација и оваа година продолжуваме со нашата определба да ја дисперзираме културата до сите делови од земјава

Read more