Изненадување за посетителите на Зоолошката во недела

Државна Лотарија на Македонија Ви приредува ГОЛЕМО изненадување, за првиот 100% добитен лоз, во недела (12 јуни 2011 година) во 12:00 часот, во Зоолошката градина Скопје.

 

Присуствувајте, учествувајте и освојувајте награди.

You May Also Like