Како до бесплатни карти за Белград, против Полска?

Бидете брзи и аплицирајте за утрешниот меч во Белград помеѓу Македонија и Полска. За да аплицирате на страницата кликнете ТУКА и очекувајте го извлекувањето вечерва на Македонската телевизија. Вкупно 1000 билети се во игра.

Бидете на лице место во Белградската Арена, да ги вивнеме на крилја нашите јунаци до уште една победа за висок пласман. Имате 2 часа да аплицирате, пријавувањето трае до 22:30 вечерва (недела, 22 јануари 2012 година).

You May Also Like