Јубилеен концерт со традиционална музика и игра на ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“

Вечерва, (сабота, 11 јуни 200 година) со почеток од 20:00 часот во објектот на Македонската опера и балет (МОБ) ќе се одржи јубилејниот концерт, на насоката за традиционална музика и игра, при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“, по повод десет години концертна и истражувачка дејност.

Сите заинтересирани за подигање на билети може да се обратат во ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“, во насоката за традиционална музика и игра.

You May Also Like