Тековни културни настани во Кавадарци

Богата културна недела во Кавадарци, во организација на локалниот Дом на културата. Доколку се во можност проследете ги следните случувања:

Кавадарци

* Премиера на филмотПанкот не е мртов – Punk’s not dead” во Дом на култура „Иван Мазов – Климе” Кавадарци

– Среда – 20 април, со почеток во 18:00 часот

– Четврток – 21 април, со почеток во 18:00 часот

– Петок – 22 април, со почеток во 18:00 и 20:00 часот

Играат: Јордан Симонов; Камка Тоциновски; Тони Михајловски; Џевдет Јашари; Владимир Тулиев; Флора Достоска; Кирил Поп-Христов; Јовица Михајловски; Ратка Радмановиќ; Хајрула Рамизи; Емир Реџепи

Режија: Владимир Блажевски

Сценарио: Владимир Блажевски

Продуцент: Дарко Попов

* Награден конкурс (изложба)Шарени Велигденски јајца”, четврток – 21 април, почеток во 12:00часот – Дом на култура “Иван Мазов-Климе” Кавадарци

You May Also Like