Заврши ликовната колонија „Михајлово“

Во петокот (29 август 2014) со неофицијална изложба на настанатите дела заврши Меѓународната ликовна колонија “Михајлово 2014“. Колонијата, чии почетоци датираат од 1996 година,

Read more

Тековни културни настани во Кавадарци

Богата културна недела во Кавадарци, во организација на локалниот Дом на културата. Доколку се во можност

Read more