Канческа – Милевска во посета на локација на „Балканот не е мртов“

Mинистерот за култура на Република Македонија, Елизабета Канческа – Милевска, на 28.5.2011 година (сабота) во 11 часот на Скопскиот саем (влез на 5 хала) ќе присуствува на снимање на сцена од филмот „Балканот не е мртов“ по текст на Дејан Дуковски, а во режија на Александар Поповски.

You May Also Like