Канческа – Милевска во посета на локација на „Балканот не е мртов“

Mинистерот за култура на Република Македонија, Елизабета Канческа – Милевска, на 28.5.2011 година (сабота) во 11 часот на Скопскиот саем (влез на 5 хала)

Read more