Ретроспективна изложба на Владимир Темков во Националната галерија

Ретроспективна изложба на творештвото на Владимир Темков ќе биде отворена во Националната галерија, во објектот Чифте амам, на 31 мај 2023 година (среда) со

Read more

Изложба по повод 40 години творештво на Владимир Темков

Изложба по повод 40 години творештво на ликовниот уметник Владимир Темков, за утре (петок, 18 јануари) организира Домот на културата “Иван Мазов-Климе” во Кавадарци.

Read more

Самостојна изложба на Владимир Темков

Вечерва (4 октомври)  ќе се отвори самостојна изложба на сликарот Владимир Темков во Матица Ексклузив. Отварање на самостојна изложба на Владимир Темков која што

Read more