Самостојна изложба на Владимир Темков

Вечерва (4 октомври)  ќе се отвори самостојна изложба на сликарот Владимир Темков во Матица Ексклузив.

Отварање на самостојна изложба на Владимир Темков која што ќе се одржи на 04.10.2018 година (четврток) во арт книжарницата Матица Ексклузив, со почеток во 19 часот.

Изложбата ќе ја отвори писателот Блаже Миневски.

You May Also Like