Започнува првото издание на фестивалот “TasteTheSouth”

Денес (15 септември 2023) започнува првото издание на фестивалот “TasteTheSouth” во градот Гевгелија. Денес со почеток во 18:00 часот започнува првиот фестивалски ден на

Read more

“TASTE THE SOUTH” фестивал во Гевгелија

Нов фестивал “TASTE THE SOUTH” (Вкуси го југот) ќе се оддржи во Гевгелија на 15-ти, 16-ти и 17-ти Септември. Фестивалот „TASTE THE SOUTH” во

Read more