Ретроспективна изложба на Тања Балаќ во Чифте амам

Ретроспективна изложба на слики, објекти, инсталации, видео арт и експериментални филмови на македонската уметница Тања Балаќ по повод 30 години творештво ќе биде отворена

Read more

Изложба на Тања Балаќ во „Око“

Во галеријата „Око“, утре (понеделник, 15 октомври) во 20:00 часот, своите најнови дела ќе ги претстави академскиот сликар и актуелен претседател на Друштвото на

Read more