Поетско читање во чест на Блаже Конески

Поетско читање во чест на Блаже Конески – ЈАЗИКОТ Е НАШАТА ТАТКОВИНА, во организација на Друштвото на писателите на Македонија. Во петок, на дваесетти

Read more

Промоција на стихозбирката „Пеперутка од пепел“

Промоција на „Пеперутка од пепел“ е петта стихозбирка на авторката Сузана В. Спасовска, во вторник (30 октомври) во 19 часот, во МКЦ клуб ресторан.

Read more