Промоција на стихозбирката „Пеперутка од пепел“

Промоција на „Пеперутка од пепел“ е петта стихозбирка на авторката Сузана В. Спасовска, во вторник (30 октомври) во 19 часот, во МКЦ клуб ресторан.

На годинешните Струшки вечери на поезијата таа влезе во најтесниот избор за наградата „Браќа Миладиновци“.

Промотори на стихозбирката ќе бидат Владимир Мартиновски и Александра Јуруковска.

Стихови од збирката ќе чита Арна Шијак.

You May Also Like