Промоција на стихозбирката „Пеперутка од пепел“

Промоција на „Пеперутка од пепел“ е петта стихозбирка на авторката Сузана В. Спасовска, во вторник (30 октомври) во 19 часот, во МКЦ клуб ресторан.

Read more