Стефан Соколовски: Сакам да ги прикажам разликите меѓу приватниот и јавниот живот на познатите

Стефан Соколовски е роден 1997 година во Куманово, е самостоен македонски фотограф кој се занимава со модна и уметничка фотографија. Со фотографија се занимава

Read more

“Celebrity culture” на Стефан Соколовски во Мала станица

Изложба на фотографии “Celebrity culture” на Стефан Соколовски ќе се одржи во петок (7 декември) со почеток во 19:30 часот во Мала станица… Стефан

Read more

Фотографии на младиот Стефан Соколовски

Ви го претставуваме младиот и талентира фотограф, Стефан Соколовски. Има 15 години, и е II година средно училиште, во гимназијата „Гоце Делчев“ во Куманово.

Read more