Фотографии на младиот Стефан Соколовски

Ви го претставуваме младиот и талентира фотограф, Стефан Соколовски. Има 15 години, и е II година средно училиште, во гимназијата „Гоце Делчев“ во Куманово.

Со фотографија се занимава интензивно веќе една и пол година, а има соработувано со многу модели. Досега 4 негови фотографии се примени за учество на меѓународни изложби. Допрва очекуваме за него да се зборува. Уживајте во нашиот избор од делата на младиот Стефан.

You May Also Like