Скопје на днoтo по квалитет на живот во Јужниот дел од Европа

Македонскиот главен град Скопје е на днoтo по квалитет на живот, минатата, но и оваа година. Ова се податоци од Нумбео.ком, база на податоци

Read more

Зоо Скопје низ бројки

Скопската Зоолошка градина во изминатиот период, претставува вистинско освежување во општествениот и културниот живот на скопјани. Вложениот труд на раководството на Зоо Скопје резултираше

Read more