Џамироквај на Егзит (и на Филип Втори во Скопје)

Предводниците на есид-џез и фанк- движењето, разиграните “Џамироквај”, на чело со пејачот Џеј Кеј се придружуваат на главната сцена на фестивалот “Егзит 2011” кој

Read more

Марчело во Хавана + гратис влезници

Концерт на српската рап икона Марчело, овој пат придружуван од своите Филтери. Во четврток (24ти Март, 2011 година) со почеток во 23:00 часот, во

Read more