Џамироквај на Егзит (и на Филип Втори во Скопје)

Предводниците на есид-џез и фанк- движењето, разиграните “Џамироквај”, на чело со пејачот Џеј Кеј се придружуваат на главната сцена на фестивалот “Егзит 2011” кој

Read more