ЕГЗИТ и Пол Калкбренер подготвуваат спектакл во Белград!

Водечкиот светски продуцент и диџеј, Пол Калкбренер (Paul Kalkbrenner) пристигнува во белградската Арена, во организација на „Егзит“ Фестивал и „Тумороу“ конференцијата, во петок, 12

Read more

Заврши годинешното издание на EXIT

Вчера утрото во Нови Сад заврши 19-ти по ред, и по мислење на публиката и бројните изведувачи, досега можеби најдоброто издание на EXIT фестивал.

Read more

Џамироквај на Егзит (и на Филип Втори во Скопје)

Предводниците на есид-џез и фанк- движењето, разиграните “Џамироквај”, на чело со пејачот Џеј Кеј се придружуваат на главната сцена на фестивалот “Егзит 2011” кој

Read more