Наградени најдобрите инстаграм фотографии

Заврши првиот награден инстаграм фото конкурс во Македонија, насловен како ONE #Letogram. На официјалното отворање на изложбата со фотографиите пристигнати на конкурсот кое се

Read more

Фотографии на Ирена Мила

Ирена Мила ја одржа својата трета самостојна изложба во центарот за „Фото и филмска култура на Србија”  во Белград, на тема “SHE”. Презадоволна е

Read more

Шпиц злоупотребува авторски труд

Зошто македонското новинарство е килаво, неспособно и му треба промена од корен, говори и последното случување во кое беше инволвиран и порталот cOoLTuRa.mk .

Read more