Фотографии на Ирена Мила

Ирена Мила ја одржа својата трета самостојна изложба во центарот за „Фото и филмска култура на Србија”  во Белград, на тема “SHE”. Презадоволна е

Read more

Автопортрети на Ирена Мила

Ви претставуваме една млада македонска уметница, Ирена Мила. Со уметничка фотографија се занимава веќе неколку години, а изложувала во Куманово, во Штип и во

Read more