Време исто како и Шпиц, злоупотребува туѓи слики

Тоа што го направи Шпиц пред десетина дена, како пракса го продолжи сестринскиот весник Време. И ни помалку, ни повеќе, туку со буквално истата

Read more

Шпиц злоупотребува авторски труд

Зошто македонското новинарство е килаво, неспособно и му треба промена од корен, говори и последното случување во кое беше инволвиран и порталот cOoLTuRa.mk .

Read more