Нема ЕУ интеграција, со лоповски практики

Цели 30 години политичките елити го фарбаат народот со ЕУ интеграции. Со подобар живот, со подобри услови, повисок стандард. Прашањето е само која од

Read more

Шпиц злоупотребува авторски труд

Зошто македонското новинарство е килаво, неспособно и му треба промена од корен, говори и последното случување во кое беше инволвиран и порталот cOoLTuRa.mk .

Read more