Британски научници ја снимиле бојата на смртта

Научници од британскиот Универзитет на Лондон тврдат дека ја снимиле бојата на смртта, а тоа е сината, објави списанието „Плос бајолоџи”. Раководителот на проектот,

Read more

Фотографии на Ирена Мила

Ирена Мила ја одржа својата трета самостојна изложба во центарот за „Фото и филмска култура на Србија”  во Белград, на тема “SHE”. Презадоволна е

Read more