Изложба на Михаела Јовановска во Concept 37

Самостојна изложба на Михаела Јовановска вечерва (четврток, 12 декдември) во Concept 37 со почеток во 20 часот. Мултимедијален уметник со главен фокус на уметничка

Read more

Мултимедијален проект на Михаела Јовановска со Вероника Камчевска во Њујорк

Уметничка изложба на Михаела Јовановска во соработка со Вероника Камчевска – видео арт… ½ Состојбата е мултимедијален проект поврзан со истражување на тема родовата

Read more