Мултимедијален проект на Михаела Јовановска со Вероника Камчевска во Њујорк

Уметничка изложба на Михаела Јовановска во соработка со Вероника Камчевска – видео арт… ½ Состојбата е мултимедијален проект поврзан со истражување на тема родовата

Read more