Изложба на Михаела Јовановска во Concept 37

Самостојна изложба на Михаела Јовановска вечерва (четврток, 12 декдември) во Concept 37 со почеток во 20 часот. Мултимедијален уметник со главен фокус на уметничка

Read more

Изложба „Баханалии“ на Трајче Чатмов

Вечерва (среда, 24 април) ќе се отвори изложбата на Трајче Чатмов, насловена „Баханалии“ во галерискиот простор Концепт 37. „Вистината како апстрактен поим на индивидуалноста

Read more

Самостојна изложба на Моника Ризовска

Младата уметница Моника Ризовска ја одржа и својата петта самостојна изложба насловена како „Vigorous“ во Концепт 37… Беа изложени над 40 слики со комбинирана техника од масло на платно

Read more

Во Концепт 37 во тек е проектот „Признавам“

Од 23 до 30 април во арт-кафето „Концепт 37“ се реализира интерактивниот проект „Признавам“ чии иницијатори се: Сандра Камилоска, Андреа Хајди, Кристина Керкез, Мики

Read more