Изложба на Михаела Јовановска во Concept 37

Самостојна изложба на Михаела Јовановска вечерва (четврток, 12 декдември) во Concept 37 со почеток во 20 часот. Мултимедијален уметник со главен фокус на уметничка

Read more

Самостојна изложба на илустрации на дизајнерот Давид Ристевски

Самостојната изложба на комбинација од илустрации со реални фотографии на дизајнерот Давид Ристевски, попознат како Dreadpen, ќе биде отворена вечерва (вторник, 12 февруари) со

Read more