Дуо Скупи со мал концерт во Штип

Во среда (7-ми Ноември), во Општински Мултимедијален Центар „Киро Глигоров“ во Штип во 19:00 часот, ќе настапат ДУО СКУПИ (кое го сочинуваат: Јета Старова

Read more

Дуо Скупи и Cord Core на Бит Фест

На програмата на Бит Фест за денес, (понеделник,18 јули 2011 година) се предвидени следните настани: „Дуо Скупи“ Јета Старова Мехмети – флејта, Ермал Мехмети

Read more