Дуо Скупи и Cord Core на Бит Фест

На програмата на Бит Фест за денес, (понеделник,18 јули 2011 година) се предвидени следните настани: „Дуо Скупи“ Јета Старова Мехмети – флејта, Ермал Мехмети

Read more