За љубовта и за симпатиите

Децата иако делуваат наивно, очигледно дека им е јасно се’. Барем повеќе од возрасните. Малава пластично и практично ни објаснува што е тоа симпатија

Read more

Валентин за Трифун, на Плоштад Македонија

За прв пат, под отворено небо, ќе се чествуваат  двата празника Свети Трифун и Свети Валентин. Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, вечер (14.02.2011

Read more