За љубовта и за симпатиите

Децата иако делуваат наивно, очигледно дека им е јасно се’. Барем повеќе од возрасните.

Малава пластично и практично ни објаснува што е тоа симпатија и кратки часови за тоа што е љубов. Секоја чест за девојченцево.

Погледете и уживајте!You May Also Like