Валентин за Трифун, на Плоштад Македонија

За прв пат, под отворено небо, ќе се чествуваат  двата празника Свети Трифун и Свети Валентин. Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, вечер (14.02.2011

Read more