Фолтин и Шурбе во City Hall Center за Ноќта на љубовта и музиката

На 14 февруари (петок), во 22:00 часот, во City Hall Center (МКЦ), во Скопје, ќе настапат Фолтин и Диџеј Шурбе.

Омилените Фолтин, по повеќе успешни проекти и концерти зад себе, во земјава и странство во текот на минатата година, за прв пат оваа година ќе ги почестат своите фанови со настап.

Ноќта на љубовта и музиката, ќе започне со настапот на Фолтин, а ќе продолжи со Диџеј сет на единствениот Костадин Шурбановски – Шурбе.

You May Also Like