Коџобашија, Фолтин и Стефковски го промовираа заедничкиот проект

Заедничкиот проект на Никола Коџoбашија, групата „Фолтин“ и на перкусионистот Гоце Стефковски, „Penelope X“, со поднаслов „7 songs and postludium from the musical ‘Odysseys

Read more