Изложба на Христина Стојчевска „Улица Македонија“ во МГС

Во Музејот на град Скопје, вечерва (вторник, 21 мај 2013 година) во 20:00 часот ќе биде отворена  изложбата на Христина Стојчевска „Улица Македонија“. Проектот

Read more

Се отвори Меморијалниот центар на холокаустот

Трите урни од Музејот на град Скопје со гардиска поворка беа пренесени во Меморијалниот центар на холокаустот

Read more

Дисплеј за мерење на квалитетот на воздухот на улица Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска (11.02.2011 година) го промовира дисплејот

Read more