Изложба на Христина Стојчевска „Улица Македонија“ во МГС

Во Музејот на град Скопје, вечерва (вторник, 21 мај 2013 година) во 20:00 часот ќе биде отворена  изложбата на Христина Стојчевска „Улица Македонија“. Проектот

Read more