Изложба „Мајкинство“ на групата МОМИ во КИЦ

Изложбата „Мајкинство“ на уметничката група МОМИ ќе се одржи на 7 декември 2023 (четврток), со почеток 20 часот, во Салон Империал II, при КИЦ.

Read more

Изложба на МОМИ во Белград

Националната установа Музеј на современата уметност  на 14.јуни 2013 година во Белград Република Србија во  галерискиот простор на Културениот центар на градот Белград ќе

Read more