Изложба „Мајкинство“ на групата МОМИ во КИЦ

Изложбата „Мајкинство“ на уметничката група МОМИ ќе се одржи на 7 декември 2023 (четврток), со почеток 20 часот, во Салон Империал II, при КИЦ.

Read more

„Регенерација“ на Ана Ивановска, Христина Зафировска и Маја Кировска во галеријата на МКЦ

Ликовната изложба „Регенерација“ на авторките Ана Ивановска, Христина Зафировска и Маја Кировска ќе биде отворена на 18 октомври 2023 (среда), со почеток во 20

Read more

„Une rencontre en aller-retоur“ групна изложба на нормандски и македонски уметници

Минатата сабота на 17ти ноември, во францускиот град Ле Авр (Le Havre), во Theatre De L’Hotel De Ville, се отвори изложбата Une rencontre en

Read more