Затворање на изложбата во Утрехт

Во музејот „Катаријнеконвент“ во Утрехт, Холандија, вечерва ќе биде затворена големата изложба „Ненадмината убавина – икони од Македонија“ на која пред холандската јавност во

Read more

Мaкедонската култура ќе се претстави во Холандија

Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска во вторник (8.2.2011 година)

Read more