Инсталацијата „Хармонија“ на Санда Миева во АРМ

Денеска (25 април, четврток) во Домот на АРМ со почеток во 20:00 часот, ќе се одржи првата самостојна изложба на уметникот Санда Миева, насловена

Read more

Изложба на Велимир Жерновски во Музејот на современа уметност

Изложба на Велимир Жерновски со наслов „ALICE, WHAT ELSE IS OUT THERE?“ од утре (среда) 22 декември 2010, па се’ до 5 февруари, 2011

Read more