Инсталацијата „Хармонија“ на Санда Миева во АРМ

Денеска (25 април, четврток) во Домот на АРМ со почеток во 20:00 часот, ќе се одржи првата самостојна изложба на уметникот Санда Миева, насловена

Read more

Концерт „Музичка белегзија“ на Танец

Денес, (петок, 29 јули 2011 година) со почерток во 20:30 часот на платото пред Домот на АРМ ќе се одржи концерт „Музичка белегзија“ на

Read more