„Рефлексии“ на Златко Глигоров во МКЦ

Уметникот Златко Глигоров ќе се претстави пред публиката со својата инсталација „Рефлекции“. Истата ќе се отвори во четврток (13 април 2023) во Галерија 2

Read more