Изложба на Велимир Жерновски во Музејот на современа уметност

Изложба на Велимир Жерновски со наслов „ALICE, WHAT ELSE IS OUT THERE?“ од утре (среда) 22 декември 2010, па се’ до 5 февруари, 2011

Read more