Нема ЕУ интеграција, со лоповски практики

Цели 30 години политичките елити го фарбаат народот со ЕУ интеграции. Со подобар живот, со подобри услови, повисок стандард. Прашањето е само која од

Read more

Време исто како и Шпиц, злоупотребува туѓи слики

Тоа што го направи Шпиц пред десетина дена, како пракса го продолжи сестринскиот весник Време. И ни помалку, ни повеќе, туку со буквално истата

Read more