Мјузиклот Зона Замфирова на сцената на МНТ

На 3 Март (недела) во Македонскиот Народен Театар ќе гостува Театарот на Теразије од Белград, со мјузиклот Зона Замфирова. „ЗОНА ЗАМФИРОВА“ | Гостува Позориште

Read more

Три аудиции за мјузиклот за деца

Театарот за деца и младинци го подготовува за првиот македонски мјузикл за деца „Земја во која не се стигнува“ според текст на Оливера Николова,

Read more

Се подготвува прв детски мјузикл во Македонија

Театарот за деца и младинци почнува подготовки за првиот македонски мјузикл за деца „Земја во која не се стигнува“ според текст на Оливера Николова,

Read more