ДПМ учествува во проектот „Млади поети“

Агенцијата за млади и спорт објави конкурс за млади поети на возраст од 15 до 29 години во рамките на програмските определби за промовирање

Read more

Викендов 43-тиот ИКАС, кајак на Матка

По повод одржувањето на традиционалниот 43-ти илинденски кајак слалом ИКАС , во Агенцијата за млади и спорт се одржа прес – конференција на која

Read more