„Гевгелија – град на културата 2011“ тековни настани

Во рамки на манифестацијата „Гевгелија – Град на културата 2011“, за денес (петок, 17 јуни 2011 година) за вечерва е предвиден следниот настан:

– Изложба на Ниче Василев (Струмица), во организација на Ј.О.У. Библиотека Гоце Делчев – Гевгелија, во хотел Аполонија со почеток во 20:30 часот.
За утре (сабота, 18 јуни 2011 година) публиката ќе може да го проследи следниот настан:- Настап на етно групата од Хрватска „Езерки“, Градски плоштад, 20:30 часот

You May Also Like